Mødeplaner - Tinderhøj Skole

Undervisningen ligger torsdag eftermiddag kl. 14-15.30 i Islev Kirke ved præst Anne Fuglsang Fortuna.

Program for konfirmand forberedelsen (Tinderhøj skole) forår 2022:

Torsdage kl.14-15.30 flg datoer:

d.20 januar

d.10 februar

d.17 februar

d.17 marts

d.24 marts

d.31 marts

d.7 april

d.21 april

d.28 april

d.5 maj – generalprøve (vigtigt at alle møder op)

desuden særlige projekter:

Fredag d.11 februar og/eller fredag d.11 marts kl.8.30 – 14.30: projektdag på Heerup Museum. Nærmere oplysninger om nøjagtige mødetider, samt opdeling i to hold følger. Eleverne har fri fra skole, såfremt de deltager. Elever, der ikke går på Tinderhøj Skole skal selv sørge for at få fri.

Søndag d.13 marts kl.10- ca. kl.13: gudstjeneste og deltagelse i sogneindsamling for Folkekirkens nødhjælp.

Forældremøde: onsdag d.30 marts kl.19.30 ( med information om selve konfirmationen samt mulighed for at se konfirmandernes samlede værk fra Heerup dagene) mødet er kun for forældre.

Onsdag d.6 april kl.17.15-18: Take away gudstjeneste.

Konfirmation Store Bededag, fredag d.13 maj kl.10.

Konfirmationen varer ca 1 time, og medmindre der indføres restriktioner kan alle blive konfirmeret ved samme gudstjeneste, og have ca 10-12 gæster med hver. Bliver der begrænsning på antal kan det være nødvendigt at dele konfirmanderne på to hold med konfirmation kl.10 og kl.12.

Husk at melde afbud ved sygdom eller lign.

De bedste hilsner

Anne Fuglsang Fortuna, tlf.3670 6118 eller anfd@km.dk

Download undervisningsprogrammet her

"Take away" gudstjeneste

Der er ingen begivenheder.