Mødeplaner - Tinderhøj Skole

Har du allerede meldt dit barn til konfirmationsforberedelse, vil du snarest modtage en mail fra vores præst Anne.

Du vil ikke modtage nogen kvittering i vores tilmeldelsessystem og det registrerer automatisk, når du skriver ind.

Du har nu også mulighed for at tilmelde elever fra  8.J via systemet. (Beklager fejlen)

Undervisningen ligger torsdag eftermiddag kl. 14-15.30 i Islev Kirke og starter op 9. september.

Konfirmandforberedelse indtil efterårsferien 2021:

9 .september

Lørdag d.18 september kl.12.30 – ca kl.16: Frilandsmuseet,
 hvor vi deltager i årets konfirmand event sammen med kirkens øvrige konfirmander. Bussen kører fra Islev kirke kl.12.45, så mød venligst op kl.12.35 senest! Husk påklædning efter vejret, samt en snack og lidt at drikke.

Forældremøde tirsdag d.5 oktober kl.19.30 med orientering om hele forløbet (kun for forældre),

Take-away gudstjenester – især for konfirmander:

Onsdag d.13 oktober kl.17.15-18

Onsdag d.1 december kl.17.15-18

Nyt program efter efterårsferien. Spørgsmål og evt afbud ved sygdom, ferie o.lign. til Anne Fuglsang Fortuna på anfd@km.dk eller tlf. 3670 6118.

Download undervisningsprogrammet her