Islev Kirkes privatlivspolitik

I Islev Kirke samler og gemmer vi oplysninger om vores brugere. Det sker, når du tilmelder dig et arrangement i kirken via en formular på vores hjemmeside, eller når du udfylder en tilmeldingsblanket på papir.

Dine data bruges til eventuelt ved en senere lejlighed at kontakte dig med informationer om tilbud og arrangementer i kirken.

De informationer, vi gemmer, vil typisk være: Navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Ved tilmelding til babysalmesang, minikonfirmand og konfirmation beder vi også om barnets fødselsdato.

Vi deler ikke informationerne med trediepart, udover hvad der er beskrevet i vores Cookie- og privatlivspolitik, som kan læses her: https://islev.kw01.net/page/3345/cookies-og-databehandling.

Du vil altid ved tilmelding blive bedt om dit samtykke til, at vi gemmer dine oplysninger. Vi gemmer ikke noget uden din accept udover den tid, der medgår til det arrangement eller forløb, du har meldt dig til.
Du vil altid ved henvendelse kunne få oplyst, hvilke informationer vi gemmer om dig, ligesom du altid vil kunne trække dit samtykke tilbage.
​Du vil altid kunne bede om at blive "glemt", dvs. vi sletter ikke bare dine data i vores system, vi får også vores hjemmesideudbyder, som opbevarer back up på vores kontakter, til at slette dig permanent fra deres servere.

Skriv til post@islevkirke.dk, hvis du vil vide, hvad vi gemmer om dig, eller hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik.