Ansatte ved Islev Kirke

Eva Andersen 

Kordegn

Eva sidder på kirkekontoret og tager sig alt hvad der vedrører dåb, vielser, bisættelser, navneændringer, menighedsråd og lignende. Hun hjælper også til ved søndagens højmesser.

Telefon: 44 94 64 29, lokal 1
Træffes i kirkekontorets åbningstid 
Tirsdag-fredag kl. 10-13

Email: Eva@km.dk

Finn Pedersen

Finn Pedersen

Organist og korleder

Finn er ansvarlig for musikken ved kirkens gudstjenester og kirkelige handlinger. Derudover står han for kirkens koncertprogram samt er en af de to korledere af Rødovre Korskole, et samarbejdsprojekt med Rødovre Musikskole.

Mobil: 5184 2010

Email: finn@islevkirke.dk
Tlf.: 5184 2010 
Træffes efter aftale

Louise Kirstine Krarup

Kirke- og kulturmedarbejder

Louise står for en stor del af kirkens børnearbejde, såsom babysalmesang, kirkerytmik, minikonfirmand og Gud & Spaghetti. Derudover er hun frivilligkoordinator og ansvarlig for kirkens eksterne kommunikation.

Mobil: 4033 4274

Email: Louise@islevkirke.dk

Kan træffes i kirken alle hverdage (undtagen torsdag) ml. kl.10-14

Hugin Terje Dal Christiansen

Kirketjener (ansvarlig)

Hugin står for betjeningen ved gudstjenester og kirkelige handlinger. Derudover står han for vedligeholdelse af kirkens indre og ydre arealer samt bordopstilling og AV-udstyr til arrangementer.

Mobil: 6120 3950
Email: Hugin@islevkirke.dk

Bjørn Møller
Kirketjener  (assistent)

Bjørn står sammen med Hugin for betjeningen ved gudstjenester og kirkelige handlinger. Derudover står han for vedligeholdelse af kirkens indre og ydre arealer samt bordopstilling og AV-udstyr til arrangementer.

Mobil: 6120 3950
Email: Bjorn@islevkirke.dk

UDPLUK AF ANSATTES VISIONER FOR ISLEV KIRKE

"Sangerne i Islev Kantori har et højt professionelt niveau og de er meget værdsatte. Men det er samtidigt vigtigt for mig, at de ikke blot optræder for os - menigheden skal synge med!"

Finn Pedersen

"Børnefamilierne skal gerne føle at det er trygt, nærværende, sjovt og vedkommende at komme i deres lokale kirke - gerne med et godt drys af musik over"

Louise Kirstine Krarup

undefined