Rødovre Korskole er et samarbejde mellem Rødovre Kommunale Musikskole og Islev Kirke. Det er et undervisningstilbud, der henvender sig til alle sangglade børn i Rødovre Kommune.

Rødovre Korskole er et musikalsk undervisningstilbud som udbydes i et samarbejde mellem Rødovre Musikskole og Islev Kirke. Skolen ledes i fællesskab af sanglærer Iben Vestergård og organist Jonas Hunt Nørgaard. Der er korprøve hver torsdag eftermiddag, en del koncerter hvert år til jul og som regel også en eller flere årlige korture.

Undervisningen varetages af Iben Vestergaard, som er sanglærer og korleder ved Rødovre Kommunale Musikskole og Jonas Nørgaard, der er organist ved Islev krike.

Koret har hvert år en optagelseprøve i juni eller august, hvor der optages nye medlemmer.
Der annonceres for optagelsesprøven her på hjemmesiden og i lokalavisen.

Har du lyst til at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte Jonas Nørgaard på tlf. 28 12 50 75.