Rødovre Korskoles Støtteforening

Korskolen har fået en støtteforening!

Forældrebestyrelsen har sammen med Islev Kirkes Menighedsråd og den folkekirkelige organisation Kirkefondet oprettet en støtteforening til fordel for Rødovre Korskole. Støtteforeningens formål er at indsamle midler til aktiviteter i koret.

Støtteforeningens kontonummer er: 2191-6292200186

Dit gavebidrag til støtteforeningen er fradragsberettiget med 26 %. Det betyder altså, at hvis man indbetaler en gave på kr. 100 til Rødovre Korskoles Støtteforening, sparer man kr. 26 i skat.

Kor sanger stående i kirkerummet

Sådan opnår du skattefradrag:  Forudsætningen for opnåelse af skattefradrag er, at du ved indbetaling til ovenstående kontonummer skal angive navn og cpr.nr. Gavebeløb indberettes herefter automatisk til skattemyndighederne hvert år i begyndelsen af januar og vil fremgå af din årsopgørelse. Virksomheder kan også støtte og skal blot opgive CVR-nr. ved indbetalingen.

Vi ønskede os en støtteforening fordi:  Det er ikke muligt at opkræve et kontingent for deltagelse i koret, fordi koret delvist er kommunalt, og kommunale kortilbud skal være gratis.

Finansiering af koret består af 3 dele:

· Islev Kirke (Jonas, lokaler, spaghetti og meget mere)

· Musikskolen (Iben)

· Forældrene: Alle udgifter til ture ud af huset, korcamps, tøj (undtagen nederdele og veste) og fornøjelser og forplejning i øvrigt, der betales fra gang til gang. Primær indtægt er ”Koraktier”, som især hjælper til betaling af bus til den årlige tur til andre kirker mm.

Det betyder, at koret i dag ikke råder over frie midler til fx udflugter, uddannelsesmaterialer, reparation af kortøj, PR-materiale, evt. yderligere lønkroner til korledere og/eller musikere så flere aktiviteter og koncerter bliver mulige.

Vi håber, at støtteforeningen vil motivere såvel forældrekredsen, enkeltpersoner og virksomheder til at støtte korets aktiviteter, så Rødovre Korskole kan vokse sig endnu flottere både i dygtighed og udtryk.

Støtteforeningens vedtægter kan findes her.

Har du spørgsmål til støtteforeningen, kan du skrive til os på roedovrekorskole@gmail.com.

Mange hilsner

Forældrebestyrelsen