Dato Onsdag d. 28. juli 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted Slotsherrensvej 321, 2610 Rødovre
Sommerhøjskole: Om Virginia Woolf, Dante, Biblen, billedkunst og skønhed

Foredrag ved billedkunstner og professor ved det Kgl. Danske Kunstakademi Jesper Christiansen

Foredraget tager udgangspunkt i to billedserier, som henholdvis er inspireret af Virginia Woolfs `To The Lighthouse´ og til paradisdelen i Dantes `Guddommelige Komedie´. Jesper Christiansen vil fortælle om de grundlæggende principper i hans maleriske praksis - og om hvorfor han har valgt at arbejde med netop det skønne og smukke, som fx haver.

Foredraget er en del af Islev Kirkes Sommerhøjskole:

Forfriskning i pausen koster 25 kr,  der går til Islev menighedsplejes julehjælp.   Der kan bestilles kirkebil ved henvendelse til kirkekontoret.  Alle er velkomne – ingen tilmelding!