Dato Onsdag d. 14. juli 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted Slotsherrensvej 321, 2610 Rødovre

Foredrag ved professor emiritus Brian McGuire

Hør om middelalderens haver – og om de fysiske i klostrene og de åndelige haver i menneskers forestillinger og spiritualitet. Brian McGuire vil tage os tilbage til klosterhaven og cisterciensernes glæde ved og interesse for planter og urter, herunder også Hildegard af Bingen – og trække linjer op til havernes betydning for os i dag.

Foredraget er en del af Islev Kirkes Sommerhøjskole:

Forfriskning i pausen koster 25 kr,  der går til Islev menighedsplejes julehjælp.   Der kan bestilles kirkebil ved henvendelse til kirkekontoret.  Alle er velkomne – ingen tilmelding!