Dato Søndag d. 28. august 2022, kl. 13:00
Dåbstræf og koncert med "Lillebror & Lillebror"

Dåbstræf med kort familiegudstjeneste, pandekager og koncert med "Lillebror og lillebror". Særligt for de 5-10-årige dåbsbørn fra Islev Kirke, men andre nysgerrige børn og deres forældre er også velkomne.

Om "Lillebror & Lillebror":
Lillebror og lillebror elsker at spille musik sammen. Når de ikke spiller musik, driller de hinanden og er uenige om alting. Derfor vil de helst spille musik hele tiden.

Lillebror synes trommer er det bedste instrument i verden. Lillebror er uenig for han synes guitaren er sejest og er meget opsat på at vise det.

Sammen spiller, driller og synger de sig igennem forskellige stilarter fra trommespil i Afrika, til blues, reggae og rapmusik. Tilhørerne er med til at præge musikken, lavet nye vers til "Tude-bluesen" og synge med på sange fra dengang Lillebror var dreng.

Lillebror og Lillebror består af Peter Kibsgaard og Rasmus Hedeboe.