Dato Søndag d. 19. december 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00

VI SYNGER JULEN IND

Den gode tradition med festlig og rørende julemusik på den helt store klinge kan nu heldigvis genoptages. Som sædvanlig medvirker alle Korskolens kor, sangerne fra Islev Kantori samt det top-professionelle Islev Kammerorkester.

Foruden juletidens allermest populære fællessalmer skal vi høre folkemelodier fra Island, Tyskland og Danmark, vi skal lytte til li?lige korarrangementer samt festlig og medrivende orkestermusik.

Efter koncerten serveres der glögg og æbleskiver i Kirkesalen, og der vil også være mulighed for at købe kor-aktier til støtte for Korskolens arbejde.

Der er fri entre til koncerten - men billet er påkrævet.

Billetter kan bestilles her fra fredag 26.novembereller hentes på kirkens kontor.

Kom og få del i den fælles hjertevarme, der er nok til at lune sig ved hele julen!

Arrangør: Menighedsrådet