Konfirmationstilmelding

Konfirmationstilmelding

Konfirmation i Islev Kirke foråret 2023

Datoer for konfirmation:

Tinderhøj skole:  St. bededag fredag 5. maj 2023 ved præst Anne Fuglsang Fortuna

Islev skole: Lørdag 13. maj 2023 ved præst Niels Jørgen Østergaard

Privatskoler: Kr. Himmelfartsdag torsdag 18. maj 2023 ved præst Lotte Høck

Tidspunkt på dagen for konfirmationen fastlægges først, når antallet af hold og konfirmander pr hold er opgjort.

Hvem kan blive konfirmeret ?

Alle elever på 8.klassetrin, der bor i Islev sogn ( eller går på Tinderhøj eller Islev skole) kan blive konfirmeret i Islev kirke i 2023. Dåben er en forudsætning for konfirmationen, og hvis eleven ikke er døbt kan dåben finde sted i løbet af forberedelsestiden efter aftale med den pågældende præst.

Konfirmanderne forberedes klassevis og konfirmeres klassevis.

Konfirmandforberedelsen

Konfirmandforberedelsen foregår i kirkens lokaler og begynder i løbet af august og begyndelsen af september og løber frem til selve konfirmationsdagen. Forberedelsen ligger almindeligvis sidst på eftermiddagen, men kan også omfatte enkelte lørdage, aftener eller hele projektdage. Spørgsmål vedrørende de enkelte hold kan rettes til den pågældende præst.

Efter tilmeldingsfristens udløb vil alle tilmeldte konfirmander modtage direkte besked fra præsten om mødetider og datoer for forberedelsen. Mødeplan vil desuden blive offentliggjort på Islev kirkes hjemmeside.

Tilmelding til konfirmation i 2023

Du kan melde dit barn til mellem 1.-30 juni: TILMELDING VIA DETTE LINK

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn    er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere eller har brug for hjælp til tilmeldingen er du velkommen til at kontakte kirkekontoret ( tirsdag-fredag kl.10-13 tlf. 4494 6429, lokal 1)

VIGTIGT: i kommentarfeltet bedes du angive dit barns skole og klasse (efter sommerferien) , samt konfirmandens mobiltlf nr, og om der skal tages særlige hensyn til dit barn.